Eyelash Extensions

Eyelash extensions / Vipper Kort om behandlingenPris AnamarijaPris Malene
Eyelash extetions Lash extensions er en behandling, hvor der bliver limet falske vippehår på dine egne vipper og behandlingen tager cirka to timer. Når limen er tør, bliver den helt blød, så vipperne føles smidige og naturlige. Resultatet er markant længere, fyldigere og mørkere vipper695
Opfyldning stor 60 minNår det er tydeligt at der er opstået nogle huller, hvis der kun er ca 20 vipper tilbage på hver øje er det et nyt sæt og ikke en ofyldning495
Opfyldning mellem 45 minNår det er begyndt at blive tydeligt at der mangler flere vipper395
Opfyldning lille 30 minHvis der kun mangler få vipper295
Lash lift og farve bryn/vipper
Lash lift med farvePermanent buk af vipper og farve af vipperne tid 1 time500
Lash lift uden farvepermanent buk af vipperne tid 1 time400
Farvning af vipperI forbindelse med lash lift100
Farvning af bryn og vipper + retning af bryn250
Farvning af vipper120
Farve og ret af bryn150
Farve bryn100

Enkel stk. / Single lash

Eyelash Extension giver det naturlige look af flotte, lange øjenvipper.
Fordele ved Eyelash extensions:
* Ser naturligt ud.
* Mascara bliver overflødig.
* Limes på de eksisterende vipper.
* Er ikke skadeligt.
* Kan påsættes på alle vipper.
* Holder 3-4 uger.

Eyelash Extension er kunstige vipper, som bliver limet på enkeltvis, én vippe ad gangen. Dvs. man lægger 1 vippehår ovenpå 1 ægte vippehår.  Behandlingens varighed er ca. 1 – 1,5 time.

Når man først har prøvet Eyelash Extension, ønsker man at beholde sine drømme vipper. Dette gøres ved, at man kommer til en opfyldning ca. hver 3. til 4.uge.
Bruger man mascara dagligt (hvad der egentlig bliver unødvendigt), anbefales det at få genopfyldt vipper med 2 – 3 ugers interval, desuden anbefales det at benytte vandfast mascara.

Hvad er Eyelash extensions?

Eyelash extension med enkelthårs teknik giver det naturlige
look af flotte, lange, tætte øjenvipper som alle kvinder går
og drømmer om. Lange øjenvipper har altid været set som et tegn på kvindelighed og skønhed. Fra naturens side, er disse hår beregnet til at beskytte øjnene fra fremmedlegemer, og bruges som en sensor. En hurtig måde at få lange øjenvipper på er naturligvis at bruge falske øjenvipper. Falske øjenvipper kan være i forskellige farver, tykkelser og længder, desuden kan du undgå at skulle tænke på at farve vipperne fremadrettet. Eyelash Extension har form som en c-curve, Dette betyder at selv de vipper, som vender lige ned, automatisk til at vippe opad. Der er flere forskellige længder at vælge imellem, fra 8 mm og helt op til 14 mm. Det er også muligt at vælge mellem to tykkelser på vipperne. Selv helt korte vipper kan blive lange og fyldige.

eyelashextensionsvipperlashes