Eyelash Extensions

 

Kort om behandlingenPris
Single Eyelash extensions Enkel stk650

 

Enkel stk. / Single lash

Eyelash Extension giver det naturlige look af flotte, lange øjenvipper.
Fordele ved Eyelash extensions:
* Ser naturligt ud.
* Mascara bliver overflødig.
* Limes på de eksisterende vipper.
* Er ikke skadeligt.
* Kan påsættes på alle vipper.
* Holder 3-4 uger.

Eyelash Extension er kunstige vipper, som bliver limet på enkeltvis, én vippe ad gangen. Dvs. man lægger 1 vippehår ovenpå 1 ægte vippehår. Der bliver limet mellem 20 – 30 kunstige vippehår på per øje. Behandlingens varighed er ca. 1 – 1,5 time.

Når man først har prøvet Eyelash Extension, ønsker man at beholde sine drømmevipper. Dette gøres ved, at man kommer til en opfyldning ca. hver 3. til 4.uge.
Bruger man mascara dagligt (hvad der egentlig bliver unødvendigt), anbefales det at få genopfyldt vipper med 2 – 3 ugers interval, desuden anbefales det at benytte vandfast mascara.
Det er ikke nødvendigt at få farvet vipper inden påsætningen, da både limen og vippe extensions er sorte.

Hvad er Eyelash extensions?

Eyelash extension med enkelhårs teknik giver det naturlige
look af flotte, lange, tætte øjenvipper som alle kvinder går
og drømmer om. Lange øjenvipper har altid været set som et tegn på kvindelighed og skønhed. Fra naturens side, er disse hår beregnet til at beskytte øjnene fra fremmedlegemer, og bruges som en sensor. En hurtig måde at få lange øjenvipper på er naturligvis at bruge falske øjenvipper. Falske øjenvipper kan være i forskellige farver, tykkelser og længder, desuden kan du undgå at skulle tænke på at farve vipperne fremadrettet. Eyelash Extension har form som en c-curve, Dette betyder at selv de vipper, som vender lige ned, automatisk til at vippe opad. Der er flere forskellige længder at vælge imellem, fra 8 mm og helt op til 14 mm. Det er også muligt at vælge mellem to tykkelser på vipperne. Selv helt korte vipper kan blive lange og fyldige.

eyelashextensionsvipperlashes